0
Huren
met zorg
Altijd Dichtbij

De nieuwe Sint Jacob

Sfeervol wonen

In De Nieuwe Sint Jacob huurt u een modern en luxe nieuwbouwappartement, op een plek met een rijke  geschiedenis. Voorheen stond op deze plek namelijk het Rooms Katholieke oude Mannen- en Vrouwenhuis genaamd Sint Jacob. De monumentale kapel, die het stralend middelpunt vormt in het ontwerp van De Nieuwe Sint Jacob, dateert van 1866 en is geheel gerenoveerd. Zo ontstaat er een sfeervolle plek waar ruimte is voor ontmoeting, in de koffie corner of de multifunctionele ontmoetingsruimte met keuken. Rondom de kapel worden intieme binnentuinen aangelegd, waar u kunt genieten van de bijzondere en serene woonomgeving en waar spontane ontmoetingen tot stand komen met uw buurtgenoten.

In De Nieuwe Sint Jacob zijn zowel appartementen als Maisonnettes aanwezig. Alle appartementen zijn levensloopbestendig opgezet.

Rust
en ruimte

Altijd Dichtbij

Goed voor mekaar

Huren in hartje Amsterdam? Dat kan in De Makroon. In de Nieuwe Passeerdersstraat, tegenover De Krakeling en naast de Koekjesbrug, staat appartementencomplex De Makroon. Dit moderne gebouw is ontworpen door Architekten Cie en heeft een robuuste en stedelijke uitstraling. In de Makroon zijn 125 zelfstandige vrije sector huurwoningen, variërend van 60 tot 150 m2 in maar liefst 42 typen. De appartementen zijn samengebracht in zeven woontorens met op elke verdieping vier tot vijf appartementen per toren. Iedere woontoren heeft zijn eigen entree via een lift en trappenhuis. Onder het gebouw zit een parkeergarage met parkeerplaatsen.

De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een hoog plafond. Zo geniet u elke dag van de allure en luxe woonbeleving van de Makroon.

Rust
en ruimte

Altijd Dichtbij

Voorzieningen

In de Nieuwe Sint Jacob is er een aantal voorzieningen aanwezig voor een verhoogd wooncomfort

40 uur per week is de huismeester aanwezig in De Nieuwe Sint Jacob

Community manager op locatie, faciliteert ontmoeting en organiseert activiteiten

Gezellige ontmoetingsruimte met koffiecorner in de monumentale kapel

Melk vergeten? Haal het snel bij de onbemande supermarkt in de monumentale kapel!

Makelaar Kim eef
MVGM
Verhuurmakelaar

088 432 47 80

Brochure

zorgvastgoed@mvgm.nl

Plan een bezichtiging

Naam*
E-mail*
Onderwerp*
DNSJ modelwoning-01DNSJ modelwoning-01
DNSJ modelwoning-02DNSJ modelwoning-02
DNSJ modelwoning-03DNSJ modelwoning-03
DNSJ modelwoning-04DNSJ modelwoning-04
DNSJ modelwoning-05DNSJ modelwoning-05
DNSJ modelwoning-07DNSJ modelwoning-07
DNSJ modelwoning-08DNSJ modelwoning-08
DNSJ modelwoning-09DNSJ modelwoning-09
DNSJ modelwoning-10DNSJ modelwoning-10
DNSJ modelwoning-11DNSJ modelwoning-11
DNSJ modelwoning-11DNSJ modelwoning-11
DNSJ modelwoning-12DNSJ modelwoning-12

Huurvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een appartement in De Nieuwe Sint Jacob, is het van belang dat u aan de inkomenseisen kunt voldoen. Uw bruto maandinkomen moet minimaal 4 keer de kale huur van uw appartement bedragen. Daarnaast wordt er gekeken naar uw inkomenssituatie in de toekomst en of u geen negatieve BKR registratie hebt.

De woningen in De Nieuwe Sint Jacob zijn gericht op senioren. Daarom is er een minimumleeftijd van 55 jaar vastgesteld. Er is geen zorgindicatie nodig om in De Nieuwe Sint Jacob te huren. Ook als u in de (nabije) toekomst nog geen zorg nodig verwacht te hebben, bent u van harte welkom om te wonen in De Nieuwe Sint Jacob.

Inkomenseis:
4 keer de maandhuur

Aantoonbaar langdurig inkomen

Geen negatieve BKR registratie

adult-old-female-afternoon-tea-woman-aged-enjoying-senior-elderly_t20_XNVzgb
“In de Nieuwe Sint Jacob voel ik me thuis”
Jonna Doe